2733051585 Αρεόπολη, Λακωνίας
Search Close
 
 
 
 
 
Το Μαυρομιχαλαίικο
Παραδοσιακό Μαγειρείο Μεζεδοπωλείο - Τσιπουράδικο Αρεόπολη Λακωνίας


Στην παλαιά πόλη της Αρεόπολης, στον κεντρικό λιθόστρωτο πεζόδρομο, θα συναντήσετε το παραδοσιακό μαγειρείο μας “Το Μαυρομιχαλαίικο” το οποίο εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει σε ντόπιους και τουρίστες από όλο τον κόσμο μια μοναδική και ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία.

Αποτελεί μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία στεγάζεται σε ένα ιστορικό και πετρόκτιστο κτίριο του 1818, παλιά οικία του Νικόλα Μαυρομιχάλη, μουσικού, και του Στυλιανού Μαυρομιχάλη τέως υπηρεσιακού πρωθυπουργού. 

Η κουζίνα του παραδοσιακού μαγειρείου Μαυρομιχαλαίϊκου θα σας καταπλήξει. Βασίζεται στη Μανιάτικη κουζίνα, στα τοπικά προϊόντα και υλικά αλλά και στο σπιτικό τρόπο μαγειρέματος από την μητέρα του Πέτρου, σημερινού ιδιοκτήτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Η ξεχωριστή αίθουσα

με τις λιθόκτιστες καμάρες και την παλιά διακόσμηση είναι ατμοσφαιρική και μπορεί να σας “μεταφέρει στο χρόνο” αλλά και να σας προσφέρει μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Τους καλοκαιρινούς μήνες ή όταν έχει καλό καιρό, βγαίνουν τραπεζάκια στο πεζοδρόμιο.

Το ζεστό καλωσόρισμα του ιδιοκτήτη, η ευγένεια και η καθαριότητα δημιουργούν ένα όμορφο και φιλικό περιβάλλον όπου αποτελεί το ιδανικό μέρος για ένα προσεγμένο και ένα αξέχαστο γεύμα.

Η ποιότητα των πρώτων υλών, η υψηλή γαστρονομία, το άξιο προσωπικό και κυρίως η χαλαρή διάθεση θα σας κάνουν να περάσετε κοντά μας αξέχαστες στιγμές.
 
 
 
 
 
 
 
Το παραδοσιακό μαγειρείο μας λειτουργεί όλο το χρόνο και σας περιμένει με την οικογένεια ή τους φίλους σας για να απολαύσετε φαγητά μαγειρεμένα με μεράκι και αγάπη. Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να σας προσφέρουμε μοναδικές και ποιοτικές γεύσεις σε οικονομικές τιμές, προκειμένου να εξασφαλίσουμε την ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ
 
 
Επισκεφτείτε

το παραδοσιακό μαγειρείο μας στην Αρεόπολης και εμείς θα φροντίσουμε
ώστε να έχετε ένα υπέροχο γεύμα.