2733051585 Αρεόπολη, Λακωνίας
Search Close
 
 
 
 
 
Το Μενού μας
Το Μαυρομιχαλαίικο | Παραδοσιακό Μαγειρείο Μεζεδοπωλείο - Τσιπουράδικο Αρεόπολη Λακωνίας


Στο παραδοσιακό μαγειρείο μας “Το Μαυρομιχαλαίικο” στην Αρεόπολη Λακωνίας, θα βρείτε αυθεντικές γεύσεις που βασίζονται στην αγνότητα της πρώτης ύλης αλλά και στο μεράκι και την αγάπη της δημιουργίας ξεχωριστών γεύσεων.

Καθημερινά στο μενού μας θα βρείτε λαχταριστά ψητά, πλούσια ορεκτικά, μοναδικά μαγειρευτά και παραδοσιακές γεύσεις της Μανιάτικης αλλά και της ελληνικής κουζίνας. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε χοιρινές μπουκίτσες κρασάτες με σταφίδες και χυμό πορτοκάλι, κεφτεδάκια κοκκινιστά, ψαρόσουπα - κακαβιά, γαριδομακαρονάδα, ντόπιο μοσχάρι και κατσικάκι Μάνης.

Η παραδοσιακή Μανιάτικη και Ελληνική κουζίνα όπως επίσης οι εμπνευσμένες συνταγές και τα ποιοτικά υλικά συνθέτουν ένα αψεγάδιαστο μενού που είναι βέβαιο πως μπορεί να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.
 
 
 
 
 
 
 
 
Τα πιάτα μας

βασίζονται στην ποιότητα των πρώτων υλών και στο απόλυτο σεβασμό των συνθηκών υγιεινής σε όλη τη διαδικασία παρασκευής τροφίμων.

Ιδιαίτερη προσοχή δίνεται στο διακριτικό και άψογο σέρβις, ώστε να ανταποκρίνεται και σε όλες τις απαιτήσεις και να κερδίζει την αποδοχή όλων όσων θέλουν να περάσουν ωραία και ποιοτικά και να ζήσουν στιγμές χαλάρωσης, ευγένειας και φιλοξενίας.

Το έμπειρο προσωπικό μας βρίσκεται στην διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα κατάλληλα φαγητά από το μενού μας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με εμπειρία στην ποιότητα, τη γεύση και την φιλική εξυπηρέτηση, το παραδοσιακό μαγειρείο μας μας αποτελεί το αγαπημένο στέκι, των ντόπιων ή των επισκεπτών του, που απολαμβάνουν τη θαλπορή της εσωτερικής αίθουσας μας αλλά και τις ξεχωριστές γεύσεις του μενού μας.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε

το παραδοσιακό μαγειρείο μας στην Αρεόπολης και εμείς θα φροντίσουμε
ώστε να έχετε ένα υπέροχο γεύμα.